ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Глобал Уеб Дизайн БГ ЕООД – Политика за поверителност

Последно обновена на 26 Ноември, 2020. Ние сме загрижени за Вашата поверителност и сме длъжни да защитаваме Вашите лични данни. Настоящата Политика за поверителност (“Политика”) Ви информира как управляваме Вашите лични данни, Вашите права за поверителност и как законът Ви защитава. Моля, прочетете внимателно тази Политика, преди да използвате нашите Услуги.

В тази Политика:

Услуги означава всякакви услуги, съдържание, характеристики, технологии или функции, и всички свързани уебсайтове, приложения и услуги, предлагани от нас.

Платформа означава https://dari-jivot.eu, чрез който предлагаме нашите услуги.

  1. Кои сме ние?

Администратор на Вашите лични данни за целите на нашите Услуги е Глобал Уеб Дизайн БГ ЕООД., ЕИК 205633652 – дружество с ограничена отговорност със седалище  гр.София, ж.к. „Кръстова Вада“, бул. „Генерал Иван Колев“  №8. , който предоставя услугите си съгласно Общите условия (наричан по-нататък „ДАРИ ЖИВОТ EU“, „Ние“, „Нас“ или „Нашата“ в Политиката за поверителност). Ние сме администратори на лични данни по отношение на местните услуги, които предлагаме. Съответните данни за контакт са посочени в раздел 13.

  1. Какво представляват личните данни?

Всяка информация и данни, чрез които може да се идентифицира физическо лице, пряко или непряко попада под дефиницията за лични данни.

Така напр. непряко идентифициране е номерът на мобилния Ви телефон. Пряко идентифициране се постига, когато предоставите уникален идентификатор като например ЕГН, ЛНЧ и др.

„Чувствителни лични данни“ са данни, разкриващи расов или етнически произход, политически възгледи, религиозни или философски убеждения или членство в синдикални организации, както и обработването на генетични данни, биометрични данни за целите единствено на идентифицирането на физическо лице, данни за здравословното състояние или данни за сексуалния живот или сексуалната ориентация на физическото лице.

„Данни относно специални категории субекти“ са данни, отнасящи се до специални категории субекти (например лични данни на деца), за които Глобал Уеб Дизайн БГ ЕООД полага допълнителни мерки за защита.

  1. Какви данни събираме за вас?

3.1.1. Данни, предоставени чрез директни взаимодействия

Регистрация и друга информация относно профила на потребителя

Когато се регистрирате, за да изпозвате нашите Услуги, ние можем да събираме следната информация за Вас:

  • регистрация чрез Име и Имейл; тези данни са криптирани и се изтриват заедно с профила от потребителя.

При влизане в нашите Услуги или по време на процеса на участие в нашите Услуги, Вие можете да изберете да предоставите  някои от следните допълнителни лични данни:

  • вашето име;
  • имейл адрес;
  • мобилен телефон; ( потребителя може по лична преценка да въведе данни в полето)

Участие в нашите потребителски проучвания

През определени периоди от време ще Ви предоставяме наши потребителски проучвания, за да можете да оцените в цялост степента си на удовлетвореност от качеството на услугите, предлагани от ДАРИ ЖИВОТ. За тази цел ние ще обработваме само Вашия session long (идентификатор, генериран за Вас на случаен принцип, докато визуализирате сайта като мобилно приложение, генерирано от респонсив кода).

Ние също може да обработваме Вашия имейл адрес или телефонен номер, за да се свържем с Вас и да Ви поканим да присъствате онлайн на някое от нашите тестови проучвания за потребителското изживяване (UX тестове).

3.1.2. Информация, която събираме автоматично, когато използвате нашите Услуги

Когато осъществявате достъп до нашата Платформа или използвате нашите Услуги, ние автоматично събираме следната информация за Вас:

Информация за устройството 

  • Събираме специфична информация за устройството като операционна система, версия, уникални идентификатори. Например, името на мобилната мрежа, която използвате. Свързваме уникалните идентификатори с Вашия ДАРИ ЖИВОТ профил.

Информация за местоположението

  • В зависимост от разрешенията на устройството Ви, ако публикувате обява в нашата Платформа, автоматично събираме и обработваме информация за действителното Ви местоположение. Ние използваме различни технологии за определяне на местоположението Ви,  включително IP адрес, GPS, точки за достъп до Wi-Fi и мобилни  точки. Данните за местоположението Ви позволяват да виждате обяви на други потребители, предлагани  близо до вас и  Ви помага да публикувате обяви във вашето местоположение.  В случай че се нуждаем от данни за Вашето местоположение, първо ще Ви бъде визуализиран изскачащ прозорец, който Ви позволява да разрешите или да откажете да ни предоставите достъп до местоположението Ви. Ако откажете да ни предоставите достъп до данните за Вашето местоположение, вие ще имате възможност да използвате Услугите, но с ограничени функционалности. Ако разрешите да имаме достъп до данните за Вашето местоположение, можете да промените предпочитанията си чрез настройките в уебсайта или приложението и да прекратите предоставянето на данни за местоположението ви. За да разберете повече за целите на използването на Вашите данни за местоположение и начините, по които се обработват данните Ви, се запознайте с Чл. 5.2. (ii) от настоящата Политика.

Данни за потребител и данни за вписване

  • Технически подробности, включително IP адреса  на Вашето устройство, часова зона и операционна система. Също така ще запазим данните Ви за вход в Платформата (дата на регистрация, дата на последната промяна на паролата, дата на последното успешно влизане), типа и версията на браузъра ви.

Данни, генерирани от потребителите при преглеждането на уеб страници

  • Ние събираме информация за Вашата дейност на нашата Платформа, която включва сайтовете, от които достъпвате до нашата Платформа, дата и час на всяко посещение, извършени от вас търсения, реклами или рекламни банери, които сте кликнали, вашето взаимодействие с такива реклами или обяви по време на посещението Ви и реда, в който посещавате съдържанието на нашата Платформа.

 Бисквитки и подобни технологии

  • Използваме „бисквитки“ (“cookies”), за да управляваме сесиите на потребителите, да съхраняваме подбора на предпочитанията Ви, свързани с използван език и да Ви предоставяме подходящи реклами. „Бисквитките“ са малки текстови файлове, прехвърлени от уеб сървър на твърдия диск на Вашето устройство. Бисквитките могат да се използват за събиране на датата и часа на посещението на уебсайта, историята на сърфирането в интернет, Вашите предпочитания и потребителското Ви име. Можете да настроите браузъра си да откаже всички или някои „бисквитки“ или да ви предупреждава, когато уебсайтовете, които посещавате  задават или имат достъп до „бисквитки“. Моля, имайте предвид, че aко деактивирате или откажете „бисквитките“, някои части от нашите услуги / Платформа може да станат недостъпни или да не функционират правилно. За повече информация относно „бисквитките“, които използваме, моля, вижте нашата Политика относно „бисквитките“ и подобни технологии.

3.1.3. Данни от трети страни или от публично достъпни източници 

Ние получаваме Ваши лични данни от различни трети страни [и публични източници], както е посочено по-долу: 

  1. Конкретни технически данни и информация за използването  на Услугите от доставчици на анализи като Google Аnalyitics, Facebook, Google и други подобни;
  2. Данни, събирани от прочит на бисквитки, данни от рекламни мрежи като например Programmatic Advertising и други подобни;

iii. Публично достъпна, специализирана информация от доставчици на информация за търсене като публични онлайн каталози и директории;

  1. Данни от профили в социални мрежи, когато осъществявате чрез тези  профили достъп до нашите услуги в Платформата.
  2. Събираме ли данни от непълнолетни?

Нашите Услуги не са предназначени за лица, ненавършили  14 години и не събираме лични данни на  лица, ненавършили 14-годишна възраст. В случай, че узнаем, че лице, ненавършило 14 години ни е предоставило лични данни, ние ще ги изтрием незабавно.

Глобал Уеб Дизайн БГ ЕООД не събира чувствителни категории лични данни, тъй като такива не са необходими за регистрацията в Платформата. Данните относно здравословното състояние, които се споделят в личните чатове и комуникация между потребителите на Платформата не са достъпни, не се съхраняват и не се обработват под никаква форма. В случай, че чувствителни категории лични данни бъдат предоставени от Вас в хода на използването на Платформата, то същите ще бъдат изтрити в максимално кратки срокове, след като бъде установено обработването им.

  1. На какво основание обработваме Вашите лични данни?

Обработването на лични данни включва събиране, съхранение, унищожаване, предаване, коригиране, актуализиране, изтриване, унищожаване и всички други действия, които се извършват с Вашите лични данни.

Глобал Уеб Дизайн БГ ЕООД събира лични данни след получено ясно, свободно и недвусмислено съгласие от Вас за целите на обработването, изразено посредством доброволната регистрация в Платформата.

Съгласието, което предоставяте може винаги да бъде оттеглено, като се свържете с нас или използвате функциите за изтриване на вашия профил чрез Платформата.

  1. За какви цели обработваме Вашите лични данни?

По-долу излагаме описание на целите, за които използваме Вашите лични данни:

 

5.1 За осигуряване на достъп на потребителите  и предоставяне на Услуги чрез нашата Платформа.

  1. Ако използвате за достъп Вашето име или мейл адрес, ние използваме Вашите име, фамилия, мобилен номер и / или мейл адрес, за да ви идентифицираме като потребител и да осигурим достъп до нашата Платформа.
  2. Горепосочените регистрационни данни се използват  от нас, за да предоставим нашите Услуги в съответствие с ншите Общи условия.
  3. Използваме Вашия мейл адрес за да Ви направим предложения и препоръки за нашите Услуги, които може да Ви интересуват.

5.2 За да подобрим Вашето потребителско изживяване в Платформата

Използваме данни, генерирани от потребителите при преглеждането на уеб страници, за да:

  • предлагаме отговарящо на изискванията съдържание, като например да ви даваме по-подходящи резултати от търсенето, когато използвате нашите Услуги.
  • определим колко време прекарвате в Платформата и по какъв начин използвате Платформата, за да разберем интересите ви и да подобрим нашите Услуги въз основа на тези данни. Например, може да Ви предложим съдържание, което  да посетите въз основа на съдържанието, което сте разглеждали.
  • наблюдаваме и докладваме за ефективността на кампании на нашите бизнес партньори и за вътрешни  бизнес анализи.

Използваме Вашите данни за местоположението за следните цели:

  • да се състави анонимна и обобщена информация за характеристиките и поведението на потребителите на Платформата, включително за целите на бизнес анализа, сегментирането и разкриването на анонимни профили.
  • да подобрим представянето на нашите  Услуги и да персонализираме съдържанието, което насочваме към Вас. Например, с помощта на данните за Вашето местоположение Ви показваме списък с обяви, които са в близост до Вас, за да подобрите потребителския си опит при купуване на артикули. За тази цел услугата Google Maps е интегрирана в нашата платформа. Google Maps се предоставя от нас и Google в качеството ни независими администратори на лични данни. Това означава, че както Google, така и ние, носим отговорност за обработването на данни за вашето местонахождение чрез Google Maps. Ние от ДАРИ ЖИВОТ няма да обработваме данни за вашето местонахождение за цели, различни от тези, упоменати в настоящата Политика. От друга страна, Google може да обработва тези данни за свои собствени цели, съгласно политиката за поверителност на Google, достъпна тук. Използването на Google Maps чрез нашата платформа е предмет на Общите условия на Google Maps.
  • да оценяваме и наблюдаваме достъпът Ви до рекламните банери на трети страни, които са видими в  Платформата.

С помощта на информацията за вход в Платформата, която предоставяте, включваща мейл адрес  и име, ние  отразяваме различните устройства (като настолни компютри, мобилни устройства, таблети), използвани от Вас, за достъп до  Платформата. Това ни позволява да свързваме дейността Ви в Платформата от различни устройства и ни помага да Ви осигурим безпроблемен потребителски опит независимо от това, какво устройство използвате за достъп.

  1. Използвайки Вашия session long (идентификатор, генериран за Вас на случаен принцип, докато визуализирате сайта като мобилно приложение, генерирано от респонсив кода), през определени периоди ние ще Ви предоставяме наши потребителски проучвания, предназначени да определят степента на Вашата удовлетвореност от качеството на услугите, предлагани от ДАРИ ЖИВОТ. Когато Ви предоставяме такова проучване, ние можем също така да помолим да ни дадете Вашия имейл адрес, за да се свържем с Вас и да Ви поканим да присъствате онлайн на някое от нашите тестови проучвания за потребителското изживяване (UX тестове).
  2. Ние имаме достъп до и анализираме Вашите съобщения в чатове с други потребители, изпращани чрез функцията за чат на нашата Платформа с цел подобряване на предлаганата услуга и за да Ви предоставим по-добро потребителско изживяване (например, да ви предоставим информация само за активни обяви). Ето защо, ние разработваме и прилагаме модели и алгоритми за машинно обучение за автоматичен анализ на съдържанието на чата Ви. За да изградим и развием моделите си за машинно обучение, нашият специалист по машинно обучение може да преглежда ръчно примерно съдържание в чата. В тези случаи съответнят специалист по машинно обучение, анализиращ чат съдържанието, има силно ограничени права на достъп. По време на този процес на анализиране ние анонимизираме съдържанието на чата максимално, доколкото е възможно, като прилагаме сканиращ филтър за откриване и скриване на лични данни като имена и имейл адреси. Въпреки това е възможно да има случаи извън нашия контрол, в които чат съдържанието може да показва определени лични данни, които сте избрали да предоставите.

Ние обработваме горепосочената информация въз основа на нашия законен интерес, за да подобрим потребителското преживяване в Платформата и да изпълним напълно нашия договор с Вас.

5.3.  За да Ви осигурим безопасна и сигурна Платформа 

  1. Използваме имейл адреса ви, данните от формата за достъп и уникалните идентификатори на устройствата, за да администрираме и защитим Платформата (включително отстраняване на проблем, анализ на данни, тестване, предотвратяване на измами, поддръжка на системата, подкрепа, отчитане и приемане на данни).
  2. Ние имаме достъп до и анализираме Вашите съобщения в чатове с други потребители, изпращани чрез функцията за чат на нашата Платформа, с цел удовлетвореност на потребителите, безопасност и с оглед предотвратяване на измами (например за блокиране на спам или съобщения с обидно съдържание, които може да са ви изпратени от други потребители). Поради тази причина ние разработваме и прилагаме модели и алгоритми за машинно обучение, които ни помагат автоматично да откриваме и предотвратяваме неподходящо и измамно поведение на потребителите. Само в ограничен брой случаи и обстоятелства нашият специалист по безопасност и сигурност на потребителите преглежда чат съдържанието ръчно. При тези обстоятелства съответният специалист по безопасност и сигурност на потребителите, анализиращ чат съдържанието, има силно ограничени права на достъп. По време на процеса на анализиране ние анонимизираме чат съдържанието в максимална степен, доколкото е възможно, чрез анонимизиране на уникалните идентификационни кодове, дадени на потребителите. Въпреки това обаче е възможно да има случаи извън нашия контрол, в които чат съдържанието може да показва определени лични данни, които сте избрали да предоставите.
  3. Три пъти в седмицата изтриваме всички събрани IP адреси на потребители и оставяме само данните нужни за вписване в платформата, гарантирайки по-голяма безопастност при евентуален пробив и опит за достъп до личните данни на потребител(и). Допълнителното съкращаване и маскиране на вашия IP адрес от всяко устройство от което влизате допринася за по-високата степен на защита на вашите лични данни. Маскиране на IP адрес на потребител в платформата ДАРИ ЖИВОТ ( Ваш IP адрес: 98.169.20.18 бива маскиран така: Маскиране: f40:Gt9:78J:1k ) с цел неразпознаваемост и невъзможност за злоупотреба дори при неговото откриване при хакерски пробив.

Ние обработваме горепосочената информация за пълното и точно изпълнение на съвместния ни договор, за подобряване на нашите Услуги и на базата на нашия законен интерес, за предотвратяване на измами.

  1. Колко време съхраняваме и обработваме вашите данни преди да ги унищожим?

Вашите лични данни се съхраняват от нас за срок до отпадане на основанието ни за обработване.  След изтичането на този срок и в случай, че не съществува законово основание за продължаване съхранението на личните Ви данни, информацията за Вас се унищожава.

Вашите данни ще бъдат изтрити ако вие оттеглите съгласието си чрез използване на функционалностите по изтриване в Платформата. Също така при отпадане на нуждата и закриване на самата Платформа – всички данни в нея ще бъдат изтрити.

Ако Вашият профил не е бил активен за период, по-дълъг от 4 месеца, ние ще изтрием профила Ви, включително всички Ваши лични данни, съхранявани в профила. Това означава, че няма да имате достъп до този профил и няма да можете да го използвате.

В случай, че имате въпроси относно периода на съхранение на Вашите лични данни, моля свържете се с нас чрез формата за контакт

  1. Вашите права

При определени обстоятелства, приложимото законодателство за защита на данните Ви предоставя определени права, свързани с Вашите лични данни.

Ако желаете да упражните някое от изброените по-долу права, моля, изберете настройките на профила си / настройките за поверителност или се свържете с нас на office@dari-jivot.eu.

  • Право да поискате  достъп до личните си данни (обикновено наричано „искане за достъп на субекта на данните“). Това право Ви дава възможност да получите копие от личните си данни, които съхраняваме и да проверите дали са законно обработвани.
  • Право да поискате коригиране на личните Ви данни, които имаме за вас. Това право ви дава възможност  да коригирате всички непълни или неточни данни, които имаме за вас. Въпреки това  може да се наложи да проверим точността на новите данни, които ни предоставяте.
  • Право да поискате ограничаване на обработката на личните Ви данни. Това ви дава възможност  да се свържете с нас с искане за преустановяване на  обработката на личните Ви данни в следните хипотези: а) ако искате да докажем точността на данните; б) когато смятате, че  използването на данните от нас е незаконно; в) когато изисквате от нас да съхраняваме данните, дори ако вече нямаме нужда от това, тъй като Ви е нужно да установите, за  да упражнявате или да докажете Ваши претенции; или г) когато сте се противопоставили на използването на Вашите данни, но трябва да проверим дали притежаваме законови основания да ги използваме.
  • Право да поискате заличаване на личните Ви данни. Това право Ви дава възможност да се свържете с нас с искане за  изтриване или премахване на  личните Ви данни, когато няма основателна причина, за да продължим да ги обработваме. Освен това, имате право да поискате да изтрием или премахнем вашите лични данни, когато успешно сте упражнили правото си да възразите срещу обработването (виж, по-долу), когато имате съмнение, че  е възможно да сме обработили вашата информация не в съответствие със законовите изисквания  или от когато се изисква да изтрием личните Ви данни, за да бъдем в съответствие със законовите изисквания. Моля, имайте предвид, че за определени цели може да сме законово задължени да съхраняваме Вашите лични данни  (виж, раздел 10).
  • Право на възражение срещу обработването на личните Ви данни,  когато е основано  на легитимен интерес (или на такъв на трета страна) и има основание за ваши конкретни интереси, което ви кара да се противопоставите на обработката на личните Ви данни на това основание, като смятате, че обработването нарушава Ваши основни права и и свободи. Имате право да възразите, когато обработваме вашите лични данни за целите на директния маркетинг. В определени случаи можем да докажем, че имаме убедителни легитимни основания да обработваме информацията относно Вас, което отменя вашето право на възражение.
  • Право да поискате прехвърляне на личните Ви данни към Вас или на трета страна. Ще Ви предоставим или на посочена трета страна, която сте избрали, Вашите лични данни в структуриран, обикновено използван, машинно четим формат. Имайте предвид, че това право се отнася  само за автоматизирана информация, за която първоначално сте предоставили съгласието си да използваме или която сме използвали , за да сключим договор с Вас.
  • Право да оттегляте вашето съгласие за обработването на личните Ви данни имате по всяко време. Това не засяга законосъобразността на обработката, която вече сме извършили на основание  предварително дадено Ваше съгласие.  

Обикновено не се изисква такса: Нямате задължение за плащане на  такса за достъп до личните Ви данни (или за упражняване на някое от другите Ви права). Въпреки това, може да наложим разумна такса, ако молбата Ви е очевидно неоснователна, повтаряща се или прекомерна. Може да откажем да изпълним искането Ви при тези обстоятелства.

Срок за отговор: Ще направим всичко възможно, за  да отговорим на всяко легитимнo исканe в рамките на един месеца от подаването му. В случай че искането Ви е особено сложно или сте направили няколко искания, изпълнението може да ни отнеме повече от един месец. В този случай ще ви уведомим и ще Ви предоставяме информация как върви процесът по изпълнение на Вашето искане.  Освен това, имате право да подадете жалба по всяко време до Комисията за защита на личните данни, както е посочено в раздел 11.

Преди да подадете жалба до Комисията за зашита на личните данни, бихме искали да се запознаем с Вашите основания за жалба и претенции и да направим всичко възможно, за да ги разрешим. Моля, обърнете се към нашия Oтдел за поверителност, като пишете на office@dari-jivot.eu.

  1. С кого споделяме Вашите данни? 

Може да споделяме Вашите лични данни с трети страни, изброени по-долу за целите, посочени в раздел 4.

Доставчици на услуги от трети страни: Използваме доставчици на услуги от трети страни за предоставянето на определени части от нашите Услуги, като например устройства за съхранение в “cloud” като Amazon Web Services или Microsoft Azure. Доставчиците на услуги може да се намират в или извън ЕИП.

Провеждаме проверки на нашите доставчици на услуги от трети страни и изискваме от тях да спазват сигурността на вашите лични данни и да се отнасят към тях в съответствие със законовите изисквания. Не позволяваме на доставчиците на услуги от трети страни  да използват Вашите лични данни за собствени цели и единствено  им позволяваме да обработват Вашите лични данни само за определени цели и в съответствие с нашите указания.

Доставчици на анализи: С цел да подобрим Услугите си, понякога ще споделяме неподлежащатата на идентифициране информация с доставчиците на анализи, които ни помагат да анализираме как потребителите използват Платформата / Услугите. Споделяме информацията си с тях в неподлежаща на идентифициране на субектите форма за наблюдение и отчитане на ефективността на предоставяните  кампании на нашите бизнес партньори и за анализ за самата платформа. Тази информацията може да включва идентификатори на бисквитки, (маскиран съкратен) IP адрес, URL на препратки, както и информация за браузъра и устройството Ви. За повече подробности относно нашите рекламодатели и доставчици на анализи, моля, вижте нашата Политика относно „бисквитките“ и подобни технологии.

Правоприлагащи органи, регулатори и други: Можем да разкрием вашите лични данни на правоприлагащи органи, правителствени или публични органи и други подобни на трети страни, за да спазим всички законови или регулаторни изисквания.

Можем да продаваме, прехвърляме или обединяваме части от нашия бизнес или от нашите активи. Има вероятност  да придобием други фирми или да се слеем с тях. Ако настъпят тези промени в нашата дейност, новите собственици могат да използват личните Ви данни по същия начин, както е описан в настоящата политика за поверителност.

Публично достъпна информация: Когато публикувате обява чрез нашите Услуги, можете да изберете да направите определена лична информация видима за други потребители на Платформата. Това може да включва Вашето име, имейл адрес, маскиран IP адрес, местоположение и номер за контакт. Моля, имайте предвид, че всяка информация, която предоставяте на други потребители, винаги може да бъде споделена от тях с трети лица, така че, направете това по своя преценка и на свой риск.

  1. Къде съхраняваме Вашите данни и за какъв период от време?

Данните, които събираме за вас, ще бъдат съхранявани и обработвани както във, така и извън ЕИП на защитени сървъри, за да се осигури възможно най-добрият потребителски опит на потребителите. Например: за бързо зареждане на уеб сайта и публикуване на спешна обява.

  1. Технически и организационни мерки за сигурност при обработката

Цялата информация, която получаваме за Вас, се съхранява на защитени сървъри и сме изпълнили технически и организационни мерки, които са подходящи и необходими за защита на Вашите лични данни. ДАРИ ЖИВОТ непрекъснато оценява сигурността на своята мрежа и годността  на своята програма за вътрешна информационна сигурност, която е предназначена да: (a) спомага за защитата на Вашите данни от случайни или незаконни загуби, достъп или разкриване; (б) идентифицира разумно предвидими рискове за сигурността на мрежата на ДАРИ ЖИВОТ в) минимизира рисковете за сигурността, включително чрез оценка на риска и редовно тестване. Освен това гарантираме, че всички данни за публикуване на обяви са кодирани чрез SSL технология.

Моля, имайте предвид, че въпреки предприетите от нас мерки за защита на Вашите данни, прехвърлянето на данни през Интернет или други отворени мрежи никога не е напълно защитено и съществува риск личните Ви данни да станат достъпни до неупълномощени трети страни.

  1. Линкове, насочващи към сайтове на трети страни

Платформата може да съдържа връзки към уебсайтове или приложения на трети страни. Ако кликнете върху някоя от тези връзки, имайте предвид, че всеки  сайт има собствена политика за поверителност.  Не контролираме тези уебсайтове /приложения и не носим отговорност за техната пoлитика. Когато напускате  Платформата, Ви препоръчваме да прочетете съобщението за поверителност на всеки уебсайт, който посещавате.

  1. Контакт

За допълнителна информация или за упражняване на Вашите права, моля проверете настройките на Вашия профил/поверителност или се свържете с нас на имейл: office@dari-jivot.eu или чрез Ч.З.В. в нашата платформа. Освен това може да се свържете с Администратора на данни за местните услуги на следния адрес: София 1408, област София, ул. „ген. Иван Колев“ №8. „Глобал Уеб Дизайн БГ“ ЕООД.

  1. Орган за защита на данните

В случай че желаете да подадете жалба във връзка с обработване на личните Ви данни, можете да се обърнете към компетентната държавна институция. Бихте могли да упражните това право, като се свържете с органа по Вашето местожителство или работно място или местоположението на администратора на данни.

За България надзорният орган за защита на данните е:

Комисията за защита на личните данни

Адрес: гр. София , 1592, бул. “Цветан Лазаров” 2

Тел.:
– За справки по постъпили жалби, сигнали и въпроси: 02/91-53-519; факс 02/91-53-525;
– За консултации по прилагането на Регламент (ЕС) 2016/679 и на националното  законодателство за защита на личните данни: 02/91-53-555

Уебсайт: http://www.cpdp.bg/

Сравни