Админ

Админ

Администратор 0 properties
Адрес: София
Уебсайт: https://dari-jivot.eu/

Компания: ДАРИ ЖИВОТ
Офис Адрес: София

Контакти

Здравейте!

Идеята за платформата се роди след множество публикации в социалните мрежи, в които нуждаещи се търсят кръвна плазма за своите близки с COVID 19. Ние сме наясно, че в морето от информация, публикациите трудно достигат целевите си групи и затова решихме да създадем dari-jivot.eu.

“ ДАРИ ЖИВОТ “ е създадена заради големите нужди от кръвна плазма за лечение на болни от COVID 19 и нейната цел е да улесни максимално търсещите и дарителите.

Всички обяви за даряване на кръвна плазма са безвъзмездни! Ако дарител Ви поиска пари или друг вид компенсация за дарението си, незабавно се свържете с нас и органите на реда!

“ ДАРИ ЖИВОТ “ не носи отговорност за съдържанието на Вашите обяви и обявите на останалите потребители на платформата. Призоваваме Ви да не злоупотребявате с нея и да публикувате обявите си с коректно попълнена информация. Колкото по-точна и конкретна е една обява, толкова по-лесно ще намерите каквото търсите.

Всички обяви, които не отговарят на целите на платформата ще бъдат изтривани без предупреждение заедно с профилите, от които са публикувани. 

“ ДАРИ ЖИВОТ “ си запазва правото да информира органите на реда при засичане на злоупотреби с кръвна плазма, както и финансови злоупотреби между потребителите.

Рейтинг & Ревюта

0 0 Ревюта
  • 5 0%
  • 4 0%
  • 3 0%
  • 2 0%
  • 1 0%

0 Ревюта

Други Публиканти

No item found