Ч.З.В.

КАК ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ И ДА КАЧА ОБЯВА

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

В долната част на уебсайта в дясно ще видите формата за регистрация. Веднага щом въведете потребителско име на ЛАТИНИЦА имейла Ви и се съгласните с общите условия за ползване и регламента за личните Ви данни ще бъдете пренасочени към формата за вписване. Там трябва да въведете вашето потребителско име и парола. Паролата ще намерите във Вашия имейл адрес във входящата кутия или спам с име на имейла ( Dari Jivot EU ) изпратен от платформата до вас.

дари плазма

Писмото трябва да изглежда по следния начин и да съдържа в себе си вашите данни – потребителското име, което сте въвели при регистрацията и автоматично генерираната от системата  парола.

дари плазма

Отидете най-горе в сайта и от навигационното меню изберете бутон “ КАЧЕТЕ ОБЯВА “ , както е показано и на снимката по-долу.

дари кръвна плазма за лечение на covid-19

Следвайте инструкциите и изберете ТИП – СТАТУС и ЕТИКЕТ. Така конкретизирате обявата си и я правите по-лесно разпознаваема от останалите потребители. Следвайте означенията от картинката, ако все още не ви е ясно какво трябва да изберете.

дари кръвна плазма за лечение на covid-19

Добавете ID на вашата обява ( Пример: HHGT0+ ), след което създайте поле и напишете вашата кръвна група ако желаете тя да е видима за останалите потребители. Кръвната група е от изключително значение при даряване. Ако търсите, също е желателно да напишете кръвната група, за да знаят дарителите какво точно търсите. В обявата е хубаво да напишете за кой град търсите или дарявате кръвна плазма. Следвайте инструкциите от картинката, ако все още не сте разбрали какво трябва да направите.

дари кръвна плазма за лечение на covid-19

Изберете от вашето устройство снимка за вашата обява и я завлачете с мишката до кутията, за да се качи или директно кликнете на бутона “ Изберете Снимка “ и качете вашата снимка. Последвайте инструкциите от картинката, ако все още не ви е ясно как да извършите действието.

дари кръвна плазма за лечение на covid-19

Вашата обява извлича информация от Вашия профил. За да бъде коректно взета, първо трябва да сте регистрирали такъв и да сте вписани в сайта с него.  След това да кликнете на бутона ( КАЧЕТЕ ОБЯВА ). Можете във всеки един момент да редактирате и да въведете липсваща или некоректно подадена информация. Моля, въвеждайте информацията си правилно, за да могат останалите потребители лесно да се свържат с Вас. Ако все още не ви е станало ясно какво трябва да направите, моля погледнете картинката.

дари кръвна плазма за лечение на covid-19

Моля, преглеждайте Вашата информация преди публикуването и, защото Вие носите лична отговорност за невярно подадена информация във вашата обява и потърпевш(и) потребител(и) може / могат да подаде / подадът сигнал до МВР и разследващите институции за измама. Ако все пак имате грешка, можете да я редактирате до 2 дни от публикуването на обявата си, преди да подлежите на наказание от наша страна. Наказанието за съзнателно подвеждане на нашите потребители е изключване на вашия профил и изтриване на недостоверната обява завинаги. Всяка обява, по която не може да се осъществи телефонен достъп от друг потребител или нас при проверка, повече от два пъти в два поредни дни,  се счита за недостоверна. Спешната нужда от кръвна плазма е нещо, с което не бива да се злоупотребява и ще се търси наказателна отговорност от всеки нарушил правилата за използване на платформата.

МОЛЯ, АКО ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ, ДАРЕТЕ КРЪВНА ПЛАЗМА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА БОЛНИ ОТ COVID-19!

За да редактирате вашата обява, първо трябва да влезете във Вашия профил. След което да изберете бутона в долната част на платформата “ МОИТЕ ОБЯВИ „и кликнете на него. Както се вижда и на картинката по-долу, за да редактирате Вашата обява е необходимо да кликнете на бутона “ Редактирай “ и тогава ще се зареди отновно екрана за редакция.

“ ДАРИ ЖИВОТ “ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ПРИ ГРЕШНО ПОДАДЕНА ОТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ИНФОРМАЦИЯ, ПРИ ЗЛОУПОТРЕБИ С КРЪВНА ПЛАЗМА И ФИНАНСОВИ ЗЛОУПОТРЕБИ МЕЖДУ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ!

Ако имате други въпроси, свържете се с нас чрез контактната форма.

дари кръвна плазма за лечение на covid-19

Сравни