ЗА НАС

Здравейте!

Идеята за платформата се роди след множество публикации в социалните мрежи, в които нуждаещи се търсят кръв или кръвна плазма за своите близки с COVID 19. Ние сме наясно, че в морето от информация, публикациите трудно достигат целевите си групи и затова решихме да създадем dari-jivot.eu.

“ ДАРИ ЖИВОТ “ е създадена заради големите нужди от кръвна плазма за лечение на болни от COVID 19 и нейната цел е да улесни максимално търсещите и дарителите. В платформата също може бързо и лесно да се дарява и кръв за различните нужди между потребителите.

Всички обяви за даряване на кръв или кръвна плазма са безвъзмездни! Ако дарител Ви поиска пари или друг вид компенсация за дарението си, незабавно се свържете с нас и органите на реда!

“ ДАРИ ЖИВОТ “ не носи отговорност за съдържанието на Вашите обяви и обявите на останалите потребители на платформата. Призоваваме Ви да не злоупотребявате с нея и да публикувате обявите си с коректно попълнена информация. Колкото по-точна и конкретна е една обява, толкова по-лесно ще намерите каквото търсите.

Всички обяви, които не отговарят на целите на платформата ще бъдат изтривани без предупреждение заедно с профилите, от които са публикувани. 

“ ДАРИ ЖИВОТ “ си запазва правото да информира органите на реда при засичане на злоупотреби с кръв и кръвна плазма, както и финансови злоупотреби между потребителите.

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ОТ НАЦИОНАЛЕН ЦЕНТЪР ПО ТРАНСФУЗИОННА ХЕМАТОЛОГИЯ

за по-добър изглед кликнете на картинката

дари живот - дари плазма

Сравни